Michèle van Iersel - Bakker
 • Individuele therapie

  Uniek en speciaal op jouw behoeften afgestemd.

  Een therapievorm welke persoonlijk aansluit op basis van de Mindfulness stress reductie methode en Mindfulness cognitieve gedragstherapie.
  Na de intake kunnen we aan een traject starten waarbij we gaan werken aan meer rust, geluk en vertrouwen in het leven. Ik kan en mag een beschrijvende diagnose maken als complementair therapeut, wanneer dat wenselijk is, waardoor het mogelijk is dat wanneer er andere hulp noodzakelijk is, ik kan doorsturen.
  Ik werk dan ook nauw samen met huisartsen en praktijkondersteuners.

  Alle aspecten komen aan bod zoals bij de andere cursussen maar meer op maat van jouw specifieke hulpvraag. Misschien heb je stressklachten maar voel je ook periodes van somberheid die bij depressie passen. Het kan ook zo zijn dat je je hoofd niet stil krijgt en je leven laat sturen door je gedachten terwijl je eigenlijk niet somber of gestrest bent. Voor heel veel uiteenlopende klachten, moeilijkheden of strubbelingen die jou uit je balans halen is mindfulness een oplossing.

  Na afloop van elke sessie ontvang je een verslag van wat we gedaan en besproken hebben. Daarbij helpt het enorm om je aandacht bij je vorderingen te houden zodat je ook bewuster je groei mee zal maken. Dit werkt enorm motiverend.

  Neem altijd even persoonlijk contact met me op via het contactformulier.

  Daarbij wil ik ook aangeven dat het mogelijk is om flexibel te plannen.

*Vergoedingen zijn bij individuele sessies mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Vraag naar de mogelijkheden.

Niets buiten jezelf kan je ooit geven wat je zoekt
- Byron Katie -

Verandering begint hier bij jou

Meld je aan voor een cursus of workshop naar keuze