Puur Liefde

Relatiecoaching

Duur variabel van 6-10 sessies met beide partners

Ouderschap 1

Een relatie tussen 2 mensen is zeer dynamisch. Wanneer je langer bij elkaar bent en de verliefdheid al wat weg is valt ook de vanzelfsprekendheid weg die je naar elkaar toe had tijdens de verliefdheid. Tal van factoren zijn een reden om niet meer dat speciale gevoel te krijgen bij iemand. Het vonkje is er niet meer. Is dat een reden om het op die manier te accepteren als zijnde; 'dit is bij iedereen zo', 'of het is normaal dat wanneer je langer bij iemand bent het niet zo speciaal meer is', of zelfs dat je zo op elkaar uit gekeken bent je er een punt achter zet.
Wanneer je op deze manier er vanuit gaat dat liefde zo werkt zal je nooit echte liefde kennen.
Keer op keer zal je dan voor hetzelfde komen te staan; het vonkje is weg..

Een relatie gaat niet vanzelf. Het is een wisselwerking van je eigen positieve inzet en het geduld en het commitment van je partner en vice versa. Op deze wijze ontstaat er een gezonde dynamiek van geven en ontvangen, vasthouden en vrijlaten, ondersteunen en je gedragen voelen.

Daarvoor moet je wel eerst even terug naar jezelf. Waar en hoe sta je zelf in het leven. Zijn er blokkades waar je zelf mee te kampen hebt. Is je ego vaak aan het woord en vind je dat je van alles moet en doen, waardoor je jezelf en je partner niet meer ziet. Binnen die Doe-modus vergeet je te voelen en maak je geen contact met jezelf. Het is dan onmogelijk om ook contact te kunnen maken met je partner.

Andere randoorzaken, die moeilijk zijn in het leven maar ons overkomen, zijn ook een reden dat een relatie uit balans is. Een langdurige ziekte, geldproblemen, verschillende opvattingen over het opvoeden van de kinderen, verslaving, werk, zorg voor ouders etc.
Ondersteuning zoeken is van belang om jezelf niet kwijt te raken in deze zaken.

Blijf niet hangen in de neerwaartse illusie dat dit is wat het is. Dat het niet beter kan worden, omdat dit nu eenmaal zo is gegaan.
Pure liefde komt voort uit iets heel diepgaands waar je moeite voor moet doen. Met aandacht. Aandacht voor Nu en je gevoel waarbij je elkaar in je diepste wensen en verlangens mee laat kijken. Elkaar toelaat tot je ziel...

Verandering begint hier bij jou

Meld je aan voor een cursus of workshop naar keuze