Puur Ouders

Mindful ouderschap
Persoonlijke individuele sessies met 1 of beide ouders.

mindful ouderschap

Lieve ouder(s),

Of je kindje nu net geboren is of al wat ouder is, je hebt behoefte aan hulp in het terugvinden van je zelf maar daarin je rol als ouder niet te hoeven verliezen.

Het leven dat je had voordat je kinderen kreeg was volledig anders. Nu draait het om je kind(eren) en jou als ouder. Balans vinden daarin is voor veel mensen best een klus.
Dat is helemaal niet vreemd en toch bekruipt je het gevoel dat je het als vanzelf maar goed moet doen. Dat je er altijd moet zijn, dat je geen steken mag laten vallen. Je hoort blij te zijn, ontspannen en gelukkig.
Soms gaat dat niet helemaal vanzelf en lijkt het bij jou helemaal niet zo makkelijk.
Net als voor mij na de geboorte van ons 1e kind.
Daarom neem ik je graag bij de hand hoe het anders kan en mag voelen.
Hoe de natuurlijke energie weer mag vloeien en hoe je je mindset kunt veranderen waardoor je milder kunt zijn naar het leven toe. Hierdoor ontstaat rust, vertrouwen, positiviteit en kracht om die prachtige rol als ouder op jouw natuurlijke manier in te vullen zonder je eigen Zijn daarin te verliezen.

Deze begeleiding is ook geschikt voor ouders met oudere kinderen die worstelen met balans tussen ontspannen opvoeden, hun eigen volwassen leven en de relatie als ouders en geliefden met elkaar.
Ouders kunnen elkaar volledig gaan verliezen in hun rol als verantwoordelijke ouder met alles wat daarbij komt kijken. Graag neem ik je mee in de uitdaging om elkaar weer terug te vinden zoals je elkaar vond destijds, maar dan rijker in het leven dat je nu leidt.

Deze begeleiding geef ik individueel, maar zeker ook aan stellen samen.

Verandering begint hier bij jou

Meld je aan voor een cursus of workshop naar keuze