Mindfulness individueel

Puur Jij

 

Mindfulness individueel

Bij Puur Mindfulness sta jij centraal.
Niet de rest van de wereld die je met je meedraagt. Niet je werk waar je je zorgen over maakt, niet een vriendin die alleen over zichzelf praat, niet je familie die van alles van je wil en verwacht, niet je eigen opgelegde regels maar Jij. Puur en alleen jij.
Ervaar jij stress in je leven, opgelegde druk, continu opgejaagd zijn of heb je juist geen energie meer over. Heb je je levenslust verloren en wil je dat het licht weer gaat schijnen?
Sinds we niet in groepen mochten werken ben ik met veel mensen individueel aan de slag gegaan en wauw wat is het prachtig om net die extra persoonlijke zorg te kunnen bieden. Waardoor ik veel dieper tot de onderste lagen kom bij mensen vanwege de prachtige gesprekken die ontstaan.
Daarbij komend voordeel is dat wanneer je aanvullend verzekerd bent je mijn sessies gedeeltelijk vergoed kunt krijgen vanwege mijn accreditatie.
Win win dus.
Heb jij zin in een flinke portie persoonlijke aandacht waarbij onderliggende oorzaken duidelijk worden waardoor je dus ook voor op de langere termijn bent geholpen?

Een therapievorm welke persoonlijk aansluit op basis van de Mindfulness stress reductie methode en Mindfulness cognitieve gedragstherapie.
Na de intake kunnen we aan een traject starten waarbij we gaan werken aan meer rust, geluk en vertrouwen in het leven. Ik kan en mag een beschrijvende diagnose maken als therapeut, wanneer dat wenselijk is, waardoor het mogelijk is dat wanneer er andere hulp noodzakelijk is, ik kan doorsturen.
Ik werk dan ook nauw samen met huisartsen en praktijkondersteuners.

Alle aspecten komen aan bod zoals bij de andere cursussen maar meer op maat van jouw specifieke hulpvraag. Misschien heb je stressklachten maar voel je ook periodes van somberheid die bij depressie passen. Het kan ook zo zijn dat je je hoofd niet stil krijgt en je leven laat sturen door je gedachten terwijl je eigenlijk niet somber of gestrest bent. Voor heel veel uiteenlopende klachten, moeilijkheden of strubbelingen die jou uit je balans halen is mindfulness een oplossing.
Neem daarom altijd even persoonlijk contact met me op via het contactformulier.

Daarbij wil ik ook aangeven dat het mogelijk is om flexibel te plannen.

https://www.puur-mindfulness.nl/individuele-mindfulness/

Michele van Iersel