Wat mensen hebben ervaren

R.C. van de Loo
R.C. van de Loo

Vanochtend heb ik meegedaan aan deze music walk. Het was een cadeau van mijn zus. Wat een bijzondere en fijne ontspannen belevenis. Prachtige omgeving, mooie muziek.
Je helemaal overgeven en je bevindt je in een relax bubbel.

I. Daams
I. Daams

In samenwerking met Yogastar heb ik je wandeling music yoga walk gedaan.
Wat was dit een mooie rustgevende beleving in een prachtige bosomgeving in Oerle. Zeer ontspannend en zelfs ontroerend was de mooi uitgezochte muziek in combinatie met wandelen, meditatie en yoga.
Een kadootje! Dank jullie wel voor deze bijzondere ervaring.

Linda
Linda

Mee gewandeld met deze music walk in augustus.
Ik ben eigenlijk niet van de klassieke muziek maar ik moet zeggen dat dit op een ander level was. Wat een sprookjeswereld waar je in terecht komt. Heel ontspannend en ik kon me overgeven aan de rustige meditaties.

Ingrid
Ingrid Puur Jij

Ik vind het leuk een recensie voor je te schrijven, de sessies hebben me erg geholpen. Je bent prettig in de omgang, weet hoe je jouw kennis en ervaring kunt gebruiken om anderen te sturen. Ik vond het erg fijn dat de begeleiding op mij persoonlijk was afgestemd en dat we elke week een stap verder gingen. Je hebt me laten zien hoe ik met meditatie bewuster kan zijn van alles om me heen en zodoende meer kan genieten (met name van de kleine dingen). Ik kan nu ook beter omgaan met irritaties op het werk en negativiteit ombouwen tot meer positiviteit. Lukt niet altijd maar ben me wel bewust als ik negatief ben en dat helpt ook al veel.

Saskia
Saskia Therapeutische wandeling

Ik heb samen met Michèle de therapeutische wandeling gedaan.
Het was een fijne ervaring. De gesprekken afgewisseld met ontspanningsoefeningen hebben me heel goed gedaan.
Ik ga dit zeker nog eens doen.

J van de Ven
J van de Ven Puur Jij MBSR

Een dankwoord omdat ik de individuele sessies erg fijn vond.
Ik was al langere tijd erg gestrest door mijn werk en was de afgelopen tijd niet de leukste thuis. Dat is nu weer beter geworden. Het was fijn dat het een persoonlijke begeleiding was.
Ik hoop wel dat ik deze manier van omdenken zelf kan blijven vasthouden.
Al met al wel een aanrader voor iedereen met stress klachten.

Patricia
Patricia Puur Jij

Door de mindfulness cursus heb ik geleerd om mijzelf op de eerste plaats te zetten, mijn lichaam aan te voelen en ernaar te luisteren en te handelen. Meer terug gaan naar mijn gevoel en los te komen van mijn gedachten, zodat ik mezelf niet steeds voorbij loop. Wat een waardevolle lessen en handvaten voor de toekomst! 
De begeleiding van Michèle is zeer prettig en ik voelde me vertrouwd en op mijn gemak. Bedankt voor alles!

Logo Puur Mindfulness